מתכון: מרק דלעת קארי

מרק מזין וטעים, שיעזור לכם לשבוע עם הדלעת שנותרה מחגיגות ליל כל הקדושים Halloween ||| לאחר ליל כל הקדושים זה מה שאפשר לעשות עם הדלעת ||| מרק עשיר בטעם וסמיך עם צבע כתום שמתאים כל כך לסתיו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק דלעת וקרי (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

שדרוג

 
- פרסומת -

 

אופן הכנה

  1. צולים דלעת בתנור עד שהיא רכה (אבל לא רכה מידי)
  2. טוחנים את הדלעת בבלנדר או במעבד מזון
  3. חותכים בצל וגזר לקוביות ומטגנים בגהי עד להשחמה
  4. בסיר מרק מוסיפים את תערובת בצל וגזר, מרק, מחית דלעת והתבלינים
  5. מבשלים על להבה נמוכה עד רתיחה
  6. מוסיפים לסיר את השמנת חמוצה, שום, אבקת קארי ומלח ומרסקים עם בלנדר יד עד לקבלת תערובת חלקה
  7. שדרוג: מוסיפים גרגרי תירס ומערבבים עם כף בעדינות לפיזור אחיד
  8. יוצקים לצלחות ומגישים עם שמיר טרי או כוסברה מעל (אפשר גם עשבי תיבול אחרים שאוהבים)

בתיאבון

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך: