מתכון: פפנאש Papanași – סופגניות גבינה רומניות

מתכון פפנאש כבר פרסמנו בעבר ||| לכבוד חנוכה אין כמו סופגנייה קצת שונה ועשירה כמו שברומניה ומולדובה יודעים לעשות ||| שני מתכונים קלים ומתוקים להכנה ולעיטור או מילוי כיד הדמיון ||| בנוסף, מתכון פפנאש ירקות עשיר וכיפי  ||| כל הפרטים והמתכונים בהמשך…

פפנאש רומני (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

פַּפַּנַאש וניל

מצרכים

למילוי

  • ריבת פובידל או תות שדה או דובדבנים חמוצים

להגשה

  • שמנת חמוצה

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים ביד את גבינת טוב טעם עם כל המצרכים
  2. מחממים סיר עם שמן ל- 170 מעלות
  3. מטגנים משני הצדדים לגוון חום זהוב
  4. מספיגים את השמן בנייר סופג
  5. מזריקים ריבה למרכז כל פפנאש
  6. מגישים  עם כפית שמנת מעל הסופגנייה
פפנש רומני לא מטוגנים (צילום מתוכן גולשים שימוש לפי סעיף 27א')

פַּפַּנַאש גבינה 5%

מצרכים (6-8 מנות)

לטיגון

  • שמן

אופן הכנה

 
- פרסומת -

 
  1. בקערה רחבה מערבבים את הגבינה הלבנה, חלמוני הביצים. סודה לשתייה והקמח
  2. במיקסר מקציפים את חלבוני הביצים עד שהקצף יציב ומוצק
  3. מוסיפים את הקצף לתערובת הגבינה ומערבבים להטמעה בעיסת הגבינה עד קבלת תערובת אחידה
  4. מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב לקבלת בלילה אחידה
  5. מחממים ל- 170 מעלות, שמן במחבת רחבה ועמוקה
  6. נוטלים כף מהבלילה ומניחים במחבת
  7. משטחים קלות את הבצק לקבלת סופגנייה שטוחה מעט, בעזרת גב הכף
  8. הערה: יש לשמור על רווח בין הסופגניות
  9. מטגנים עד שכל הצדדים זהובים במידה שאוהבים
  10. מניחים על נייר סופג ומגישים חם או קר, איך שאוהבים

פַּפַּנַאש גבינה ועשבי תיבול

מצרכים (6-8 מנות)

לטיגון

  • שמן

להגשה

אופן הכנה

  1. בקערה רחבה מערבבים את הגבינה הלבנה, חלמוני הביצים. סודה לשתייה והקמח
  2. במיקסר מקציפים את חלבוני הביצים עד שהקצף יציב ומוצק
  3. מוסיפים את הקצף לתערובת הגבינה ומערבבים להטמעה בעיסת הגבינה עד קבלת תערובת אחידה
  4. מוסיפים את עשבי התיבול, מלח ופלפל ומערבבים היטב לקבלת בלילה אחידה
  5. מחממים ל- 170 מעלות, שמן במחבת רחבה ועמוקה
  6. נוטלים כף מהבלילה ומניחים במחבת
  7. משטחים קלות את הבצק לקבלת סופגנייה שטוחה מעט, בעזרת גב הכף
  8. הערה: יש לשמור על רווח בין הסופגניות
  9. מטגנים עד שכל הצדדים זהובים במידה שאוהבים
  10. מניחים על נייר סופג ומגישים חם או קר, איך שאוהבים

הגשה

מגישים עם כף שמנת חמוצה או יוגורט

בתיאבון Bucura-te de masa ta

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך: