חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סופגניות במילוי וניל ופירות יער

סופגניות קלסיות טעימות הן כבר לא אתגר בימינו ||| למי שמחפש.ת אתגר קל להפתיעה עם מלית מיוחדת לסופגנייה במתכון כאן ||| מלית וניל ופירות יער במקום סתם ריבה עליה כבר סיפרנו וכתבנו רבות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סופגניות של פעם (צילום דני בר)

מצרכים

לבצק

למלית

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק: בקערה גדולה מערבבים את מצרכי הבצק 4-6 דקות עד קבלת בצק אחיד
  2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשאירים את הבצק לתפוח כ- 1.5 שעות בטמפרטורת חדר
  3. בוצעים מהבצק חתיכות במשקל 80-60 גרם ומגלגלים כל חתיכת בצק לכדור יפה
  4. מניחים את כדורי הבצק על משטח משומן ונותנים לסופגניות לתפוח למשך 30-45 דקות
  5. מחממים סיר עם שמן ל- 170 מעלות, ומטגנים את הסופגניות במשך 2 דקות מכל צד
  6. מניחים את הסופגניות על נייר סופג למשך 5 דקות
  7. הכנת המלית: בסיר בינוני מרתיחים את החלב, סוכר ומלח
  8. בקערה גדולה מערבבים את חלמוני הביצים, קמח וקורנפלור
  9. יוצקים בעדינות את תערובת החלמונים לבלילת החלב ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
  10. מחזירים את התערובת לכיריים ומבשלים עד לרתיחה קלה מאוד
  11. ממיסים את השוקולד הלבן למשך דקה במיקרוגל
  12. מורידים את הסיר מהכיריים ומוסיפים את השוקולד הלבן
  13. מערבבים היטב ומצננים
  14. מוסיפים את פירות היער ומערבבים
  15. מזריקים את המלית באמצעות מזרק או שק זילוף לתוך כל סופגנייה

בתיאבון וחג אורים שמח

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *