חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פסטה ללא גלוטן בקערה אחת

פסטה ריקו מציעה לרגל הפסח מתכון לפסטה ללא גלוטן בקערה אחת ||| פסטה ברוטב קלאסי מנצח עם קונפי שום ועלי תבלין ||| השימוש במנה באטריות קזרצ'ה ללא גלוטן על בסיס קמח תירס ואורז, כשר לפסח ||| מנה קלה להכנה, טעימה להפליא, ומתאימה לארוחת צהריים או ערב חגיגית לכל המשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פסטה ללא גלוטן (צילום אסף אמברם)

מצרכים (4 מנות)

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה ללא גלוטן במים רותחים מומלחים למשך 8-12 דקות
  2. בקערה מערבבים את שמן הזית, מעט מלח ופלפל, מעט פלפל שאטה גרוס לפי הטעם, שיני קונפי שום, פטרוזיליה קצוצה, עלי בזיליקום קרועים, אגוזי מלך, גילופי פרמז'ן ופתיתי עגבניות מיובשות
  3. מוסיפים לקערה כמה טיפות של מי בישול הפסטה ומסננים את הפסטה
  4. מוסיפים לקערת התבלינים את הפסטה המוכנה מערבבים היטב
  5. מסדרים בצלחות ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *