סופגנייה או דונאטס עם הרבה פרי ומעט בצק ||| תפוח עץ הוא לב הסופגנייה וסביבה בצק עשיר בטעם ||| אחרי כמה ימי סופגניות בצק שמנויות תוכלו לגוון עם דונאטס פרי מתוק וטעים אפילו יותר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (35 סופגניות)
לבצק
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס בירה לאגר בהיר (הייניקן, קרלסברג או דומה)
- 1 חלמון ביצה
- קורט מלח
- 2 כפות סוכר
- מעט חמאה מומסת
ללב הסופגנייה
לטיגון
- שמן
לציפוי
אופן הכנה
- בקערה לערבב את המצרכים עד ליצירת בצק רך
- לכסות ולהניח לנוח כשעה
- מוציאים את ליבת הגרעינים את תפוחי העץ
- פורסים את תפוחי העץ לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
- להזליף על פרוסות תפוחי העץ את מיץ הלימון
- חממו סיר עם שמן לחום של 170 מעלות
- טבלו את פרוסות תפוחי העץ בבצק
- טגנו בשמן עמוק והניחו על צלחת עם נייר סופג
- פזרו אבקת סוכר והזליפו סירופ מייפל
בתיאבון