חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סופגניות תפוח-עץ ובירה

סופגנייה או דונאטס עם הרבה פרי ומעט בצק ||| תפוח עץ הוא לב הסופגנייה וסביבה בצק עשיר בטעם ||| אחרי כמה ימי סופגניות בצק שמנויות תוכלו לגוון עם דונאטס פרי מתוק וטעים אפילו יותר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

דונאטס תפוחי עץ (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (35 סופגניות)

לבצק

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס בירה לאגר בהיר (הייניקן, קרלסברג או דומה)
  • 1 חלמון ביצה
  • קורט מלח
  • 2 כפות סוכר
  • מעט חמאה מומסת

ללב הסופגנייה

לטיגון

  • שמן

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את המצרכים עד ליצירת בצק רך
  2. לכסות ולהניח לנוח כשעה
  3. מוציאים את ליבת הגרעינים את תפוחי העץ
  4. פורסים את תפוחי העץ לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
  5. להזליף על פרוסות תפוחי העץ את מיץ הלימון
  6. חממו סיר עם שמן לחום של 170 מעלות
  7. טבלו את פרוסות תפוחי העץ בבצק
  8. טגנו בשמן עמוק והניחו על צלחת עם נייר סופג
  9. פזרו אבקת סוכר והזליפו סירופ מייפל

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *