מתכון: טוסט אירי מרפי Murphy

לכבוד יום סנט פטריק הקדוש שחל היום ||| טוסט אירי עם טץ' של אייריש קרים ||| קל להכנה ומומלץ עם כוס קפה אירי ||| הרבה אנרגיה להתחיל את הבוקר – כך זה באירלנד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

טוסט אירי משודרג (צילום יח"צ חו"ל)

מצרכים

  • 8 ביצים
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית אבקת קינמון
  • 1/2 כפית גרידת קליפת אגוז מוסקט
  • 1/4 כוס איריש קרים
  • 16 פרוסות לחם צימוקים
  • אבקת סוכר
  • סירופ מייפל

אופן הכנה

  1. שפתו לקערה גדולה את כל המצרכים למעט הלחם
  2. לערבב עד קבלת בלילה אחידה
  3. לקרר עד לשימוש
  4. טובלים כל פרוסה בבלילה
  5. מטגנים במחבת מרוסס בשמן עד השחמה

הצעת הגשה

לפזר מעט אבקת סוכר ומעל מעט סירופ מייפל. לצד טוסט הגישו כוס קפה אירי.

בתיאבון

כתיבת תגובה