קפה גרג מציע מתכון בריא ||| כשקר בחוץ, אין כמו ארוחה חמה ומפנקת ||| קדרת ירקות בקארי, שיחמם את שולחן ארוחת החורף ||| הפרטים והמתכון בהמשך <<<
מצרכים (4 מנות)
לרוטב
- 2 כפות מחית קארי אדום
- חצי קופסת שימורים (200 מ"ל) קרם קוקוס
- שמן סויה לפי מראית עין (תלוי בגודל הסיר)
- פחית עגבניות מרוסקות
- קורט מלח
- קורט סוכר
לתבשיל
- שמן סויה לפי מראית עין
- 10 עגבניות שרי חצויות
- 2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
- 2 בטטות חתוכות לקוביות ואפויות
- חבילת פטריות
- חופן אפונת גינה
- שעועית עדינה (שקית)
אופן הכנה
הרוטב
- בסיר רחב על אש קטנה, בוזקים שכבה דקה של שמן ומוספים את כפות הקארי וקרם הקוקוס
- בוחשים היטב עם כף עץ עד לקבלת מרקם אחיד
- מוסיפים את פחית העגבניות המרוסקות
- מתבלים במלח ומעט סוכר
התבשיל
- בסיר נוסף יש לחמם שמן ולטגן את הבצל והפטריות
- מוסיפים את עגבניות השרי ואת רוטב הקארי ומערבבים
- מוסיפים את שאר הירקות ובוחשים
- להביא לרתיחה
המלצת הגשה
לצד אורז לבן ומעט בוטנים מעל
בתאבון!