לשבועות וגם לסתם יום קיץ ||| השף גיא פרץ מציע מתכון במיוחד לחג השבועות ||| תנסו ותיהנו, המתכון בהמשך <<<
חומרים ( ל- 4 מנות)
- 600 גרם פילה דג לוקוס נקי מעצמות וללא עור (ניתן להשתמש בכל דג לבן)
- 5 שיני שום כתוש
- 1 פלפל צ'ילי קצוץ
- 1/2 כוס כוסברה קצוץ דק
- מלח ופלפל שחור
- 1/2 כפית גרידת לימון
להגשה
- צולים שלל ירקות בשמן זית מלח פלפל וטימין (גזרים צבעוניים, ארטישוק, לפת ,סלק ופלפלים)
- 1 גביע לבנה איכותית וסמיכה
אופן הכנה
-
- פורסים את הדג לנתחים קטנים ואז קוצצים דק דק
- מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה
- יוצרים קציצות בגודל של 60 גרם ליחידה
- צולים על מחבת פסים
- מורחים על צלחת הגשה לבנה
- מסדרים את קבב הדג
- מסדרים מעל ירקות צלויים
בתיאבון