השף שחר לוי מציע מתכון חם וטעים עם טוויסט ||| במקום שיפוד או מקל קינמון תשתמשו במקל גריסיני ||| קל להכנה וכיף להכנה ||| שתפו את הילדים והם ישמחו ללוש את הבשר ולהכין את קציצת הבשר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 600 גרם בשר צוואר טחון
- 200 גרם שומן כבש טחון
- 4 שיני שום, קלופות
- 1 בצל סגול
- 1 עגבנייה בינונית
- 1 פלפל צ'ילי
- צרור כוסברה
- כף כמון טחון
- מקלות גריסיני
אופן הכנה
- קוצצים את השום, הבצל והכוסברה
- מערבבים את הירק הקצוץ עם הבשר הטחון ושומן הכבש
- מוסיפים לתערובת פלפל צ'ילי קצוץ
- סוחטים את העגבנייה לתוך המסה
- לשים לתערובת אחידה
- מעצבים קבבים קטנים על קצה מקלות הגריסיני
- מחממים מחבת פסים מרוססת במעט שמן
- צולים את הקבב כ-3 דקות עד לרמת העשייה הרצויה
בתיאבון