לכבוד יום הפסטה העולמי שחל בשבוע הבא ||| פסטה ברילה מציעה ארוחת פסטה מטריפה ||| 25 באוקטובר בכל שנה הוא יום הפסטה העולמי ||| הזדמנות נפלאה להתענג על קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<
מצרכים
- 1 חבילה (500 גרם) קונצילה ריגטה
- סלסילת עגבניות שרי בשלושה צבעים
- 4 כפות שמן זית
- 3 שיני שום חצויות
- מלח ופלפל גרוס
- 1 כוס זיתי קלמטה מגולענים
- עלים קצוצים מ-6 גבעולי אורגנו
- 1 מוצרלה פרסקה
- מעט פרמזן מגוררת
אופן הכנה
- במחבת ברזל לוהטת צולים את עגבניות השרי עם שום ושמן זית עד שהן מזהיבות ומאבדות נפח
- מוסיפים מלח ופלפל, זיתים ואורגנו ומערבבים. מורידים מהכיריים
- בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה
- מוסיפים את הפסטה המבושלת עם מעט ממי הבישול למחבת עם העגבניות ומקפיצים יחד
- מוסיפים קרעים של מוצרלה פרסקה
טיפ לשדרוג: להגיש עם פרמזן
בתאבון..!!