מתכון: ארטיק אבוקדו לימון

מתכון צונן לכבוד יום הגלידה הבינלאומי, שחל בפתיחת עונת הקיץ ||| אבוקדו גרנות מציע מתכון קייצי ומרענן לארטיק מקורי וירוק ||| ארטיק אבוקדו לימון קל להכנה |||  מומלץ להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ארטיק אבוקדו לימון (צילום הדס ניצן)

מצרכים

  • 2 אבוקדו בשלים מסוג אבוקדו גרנות
  • 1 מיכל יוגורט 500 גרם
  • 1/2 חצי לימון
  • 4 כפות סוכר

אופן הכנה

  1. מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר
  2. מוסיפים את מיכל היוגורט
  3. סוחטים חצי לימון לכלי הבלנדר
  4. מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר
  5. טוחנים את הכול עד לקבלת מרקם אחיד
  6. יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים
  7. מקפיאים למשך לילה

בתיאבון

הוספת תגובה