מתכון צונן לכבוד יום הגלידה הבינלאומי, שחל בפתיחת עונת הקיץ ||| אבוקדו גרנות מציע מתכון קייצי ומרענן לארטיק מקורי וירוק ||| ארטיק אבוקדו לימון קל להכנה ||| מומלץ להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 2 אבוקדו בשלים מסוג אבוקדו גרנות
- 1 מיכל יוגורט 500 גרם
- 1/2 חצי לימון
- 4 כפות סוכר
אופן הכנה
- מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר
- מוסיפים את מיכל היוגורט
- סוחטים חצי לימון לכלי הבלנדר
- מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר
- טוחנים את הכול עד לקבלת מרקם אחיד
- יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים
- מקפיאים למשך לילה
בתיאבון