חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: ארטיק אבוקדו לימון

מתכון צונן לכבוד יום הגלידה הבינלאומי, שחל בפתיחת עונת הקיץ ||| אבוקדו גרנות מציע מתכון קייצי ומרענן לארטיק מקורי וירוק ||| ארטיק אבוקדו לימון קל להכנה |||  מומלץ להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ארטיק אבוקדו לימון (צילום הדס ניצן)

מצרכים

  • 2 אבוקדו בשלים מסוג אבוקדו גרנות
  • 1 מיכל יוגורט 500 גרם
  • 1/2 חצי לימון
  • 4 כפות סוכר

אופן הכנה

  1. מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר
  2. מוסיפים את מיכל היוגורט
  3. סוחטים חצי לימון לכלי הבלנדר
  4. מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר
  5. טוחנים את הכול עד לקבלת מרקם אחיד
  6. יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים
  7. מקפיאים למשך לילה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *