מתכון: בייגלה מלוחים

פנינה קדם מציעה מתכון להכנת בייגלה אישיים סגנון עבדי ||| בייגלה עשיר ופריך שאפשר להגיש לאורחים כל פעם מחדש ||| בייגלה שכל בני הבית יאהבו והריח יזמין את השכנים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

בייגלה מלוחים ושומשום (צילום פנינה קדם)

מצרכים

  • 1 ק"ג קמח
  • 1 כפית שמרים
  • 1 כוס שמן זית עדין
  • 150 גרם שמן זית (או 200 גרם חמאה)
  • 1/2 כוס ערק
  • 5 כוס מים
  • מלח גס
  • 1 ביצה + כף מים – אגווש
  • שומשום
בייגלה מלוחים לפני האפייה (צילום פנינה קדם)

אופן הכנה

 
- פרסומת -

 
  1. ללוש בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, שמרים, שמן, ערק ומים עד קבלת בצק אחיד
  2. ליצור עגולים של בצק
  3. לטבול כל עיגול בצלוחית עם אגווש
  4. לטבול בשומשום (כמו בשניצל)
  5. להניח התבנית עם נייר אפייה
  6. לחמם תנור ל-180 מעלות
  7. להכניס לאפייה עד השחמה

בתיאבון

כתיבת תגובה