משומשו מציעה עוגת גבינה שכבות טבעונית ||| יצרנית ה"גבינות" הטבעוניות והשפית אביגיל מייזליק מציעים לשבועות ||| עוגת ביסקוויטים וגבינה בשלושה טעמים: חמאת בוטנים, ממרח נוגט ושוקולד לבן ||| מתכון עם ממרחי הגבינות הטבעוניות בסגנון שמנת של משומשו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2 תבניות אינגליש קייק)
- 500 גרם ביסקוויט פתי-בר בטעם קקאו
למלית חמאת בוטנים
- 1 יח' ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
- 1/2 יח' ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
- 4 כפות גדושות חמאת בוטנים
- 1/3 כוס סוכר
- 1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
- 1כפית מיץ לימון
למלית ממרח נוגט
- 1 יח' ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
- 1/2 יח' ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
- 4 כפות גדושות ממרח נוגט פרווה
- 1/3 כוס סוכר
- 1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
- 1 כפית מיץ לימון
למלית שוקולד לבן
- 1 יח' ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
- 1/2 יח' ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
- 100 גרם שוקולד לבן
- 1 כף שמן
- 1/3 כוס סוכר
- 1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
- 1 כפית מיץ לימון
אופן הכנה
- מלית חמאת הבוטנים: שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד
- טועמים ומאזנים מתיקות, במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מיץ לימון
- מעבירים לקערה
- מלית הנוגט: שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד
- טועמים ומאזנים מתיקות
- מעבירים לקערה נוספת
- מלית השוקולד הלבן: ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים (באן מרי)
- במעבד מזון מערבלים יחד את הגבינות, השמנת, הסוכר והלימון
- מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה
- מעבירים את תערובת השוקולד למעבד המזון ומעבדים יחד את כל התערובת
- הרכבת העוגה: מניחים בשתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה שכבה של ביסקוויטים
- יוצקים את שכבת חמאת הבוטנים בשתי התבניות
- מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים ועליהן יוצקים את שכבת גבינת הנוגט
- מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת ומורחים למעלה בצורה נאה את שכבת השוקולד הלבן
- שומרים במקרר כשמונה שעות (או שעתיים בהקפאה) לפני הגשה
חג שבועות שמח ובתיאבון