מתכון: גספצ'ו עגבניות עשיר

פרימור, מגישה לרגל החזרה לשגרה מתכון למנה קלילה וטעימה, המתאימה לתפריט מאזן ||| מרק עגבניות קר, עשיר ורענן, המבוסס על מיץ עגבניות פרימור, שמוגש בכוס מרטיני עם גבינת פטה, ירקות קצוצים וגריסיני פריך ||| גרסאות אחרות של גספצ'ו פרסמנו כאן וגם כאן אבל הפעם גרסה משודרגת ||| דרך נפלאה לחזור לשגרה וליהנות מערכים תזונתיים מטיבים במתכון פשוט וקל להכנה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

גספצ'ו עגבניות עשיר של פרימור (צילום הדס ניצן)

מצרכים (4 מנות)

לקישוט

שלבי הכנה

  1. טוחנים בבלנדר חזק, את מצרכי המרק: פלפל, מלפפון, בצל, שום, חומץ, שמן זית, תיבול ומיץ העגבניות, עד שמתקבלת תערובת חלקה מאוד
  2. טועמים ומדייקים טעמים עם תוספת מלח, פלפל ו/או חומץ לפי הטעם. הערה: לגרסה מתובלת יותר ניתן להוסיף מעט רוטב טבסקו
  3. מכניסים לקירור למשך שעתיים לפחות, עד שהמרק קר מאוד

להגשה

  1. מוזגים לכוסות מרטיני או יין ומפזרים מעל פרורי גבינה, עגבנייה מרוסקות ופלפל קצוץ ונגיעת שמן זית
  2. מניחים על שפת הכוס מקל גריסיני פריך, מגישים ונהנים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *