חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק כרוב סגול פולני Polievka z červenej kapusty

מרק סמיך ומשביע וגם טבעוני לקראת החורף, הישר מהמטבח הפולני ||| אין ירק יותר פולני מהכרוב kapusta והטוב מבניהם הוא הסגול או כפי שהפולנים מכנים אותו červenej kapusty כלומר כרוב אדום ||| לא להלין על הפולנים כי גם אנחנו מכנים את הכרוב השני כרוב לבן והוא בכלל ירוק ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק כרוב סגול (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

להגשה

אופן הכנה

  1. בסיר גדול שמים את הבצל קצוץ עם הכרישה בשמן זית ומעט מלח ומטגנים עד שקיפות
  2. מוסיפים את קוביות תפוחי ה אדמה, ומוסיפים מים עד כיסוי
  3. מבשלים 15-20 דקות
  4. מוסיפים כרוב אדום מגורד ומתבלים במלח ופלפל
  5. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 10 דקות לערך
  6. יוצקים פנימה את חלב האגוזים ומכבים את הלהבה
  7. מערבבים ומרסקים עם בלנדר מוט
  8. מתבלים בשום, קימל ומלח

הגשה

  1. מגישים בצלחת עם מעט שמנת או גבינת ברינדזה פולנית או 5% ישראלית
  2. מניחים מעל 2 רבעי ביצה ומקשטים בפטרוזיליה ו/או כוסברה

בתיאבון ciesz się posiłkiem

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *