חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: רולדת בריאות של תמרים DatesRolls

לימי הקיץ החמים, חטיפי אנרגיה טבעיים מתמרים ||| מתכון שאפשר לגוון באינסוף שדרוגים ותוספות שאוהבים ||| פרוסת רולדה תעניק לכם פרץ של אנרגיה כאשר צריכים את זה ||| חטיף טבעי וטבעוני וגם ללא גלוטן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

הגשת רולדות תמרים במגוון תוספות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (2־3 רולדות(

לרולדה

שדרוג

לציפוי

פרוסות רולדת תמרים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

אופן הכנה

  1. בקערת מעבד מזון עם להב פלדה שמים את התמרים, אגוזי פקאן, טחינה ומלח ומעבדים לעיסה אחידה
  2. מחלקים את העיסה לקבלת 2־3 חלקים שווים (בהתאם לגודל שרוצים)
  3. מגלגלים כל חלק לרולדה מהודקת
  4. מצפים בשבבי קוקוס
  5. מקפיאים למשך כשעה להתייצבות
  6. חותכים לפרוסות
  7. אפשר להחזיר את הפרוסות להקפאה בשקית אטומה או כלי אטום, לשימוש בימים או השבועות הקרובים, ואפשר להגיש מיד

טיפ להגשה

רוצים להפתיע? מכירים אבטיח עם גבינה בולגרית או צפתית? נסו פרוסת רולדת תמרים עם גבינה מלוחה ותופתעו.

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *