לימי הקיץ החמים, חטיפי אנרגיה טבעיים מתמרים ||| מתכון שאפשר לגוון באינסוף שדרוגים ותוספות שאוהבים ||| פרוסת רולדה תעניק לכם פרץ של אנרגיה כאשר צריכים את זה ||| חטיף טבעי וטבעוני וגם ללא גלוטן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2־3 רולדות(
לרולדה
- 500גרם תמרים מג'הול ללא גלעינים (או ממרח תמרים או עיסת תמרים בוואקום)
- 100 גרם אגוזי פקאן טבעיים/קלויים (ו/או פסטוק, שקדים, קשיו, פירות יבשים)
- 120 גרם טחינה גולמית (או חמאת בוטנים או חמאת שקדים)
- קורט מלח
שדרוג
- 1-2 כפות אבקת קקאו
לציפוי
אופן הכנה
- בקערת מעבד מזון עם להב פלדה שמים את התמרים, אגוזי פקאן, טחינה ומלח ומעבדים לעיסה אחידה
- מחלקים את העיסה לקבלת 2־3 חלקים שווים (בהתאם לגודל שרוצים)
- מגלגלים כל חלק לרולדה מהודקת
- מצפים בשבבי קוקוס
- מקפיאים למשך כשעה להתייצבות
- חותכים לפרוסות
- אפשר להחזיר את הפרוסות להקפאה בשקית אטומה או כלי אטום, לשימוש בימים או השבועות הקרובים, ואפשר להגיש מיד
טיפ להגשה
רוצים להפתיע? מכירים אבטיח עם גבינה בולגרית או צפתית? נסו פרוסת רולדת תמרים עם גבינה מלוחה ותופתעו.
בתיאבון