חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגות גבינה אישיות ונגיעות ריבה

עוגיות או קפקייקס של גבינה לכבוד יום עוגות הגבינה ובכלל ||| תוספת ריבה אדומה שמוסיפה צבע וגם טעם לגבינה ||| עוגת גבינה אישית וצבעונית שיעשו שמח לאורחים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קפקייק גבינה ומגיעות ריבה (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (10־8 קפקייקס אישיים)

לנגיעות הריבה

להגשה

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הגבינה, שמנת חמוצה, חלמוני הביצים, סוכר וניל, קליפת לימון, קמח ו־1/2 כוס סוכר
  2. מערבבים לקבלת בלילה אחידה וחלקה
  3. מקציפים במיקסר את חלבוני הביצים, במהירות גבוהה, ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר עד לקבלת קצפת יציב
  4. מוסיפים את הקצפת לבלילה ומקפלים פנימה בתנועות עדינות. חוזרים על פעולת הקיפול פעם או פעמיים נוספות
  5. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  6. משמנים את תבניות הקפקייקס
  7. יוצקים את הבלילה לתבנית עד לכ־3/4 גובה הקפקייק
  8. דוחסים כפית של ריבה לתוך מסת הבצק בכל קפקייק
  9. אופים כ־10 דקות בתנור
  10. מנמיכים את חום התנור ל- 170 מעלות
  11. ממשיכים לאפות עוד כ־40 דקות

הגשה

מצננים ובוזקים מעט אבקת סוכר מעל

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *