חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: בלונדיז Blondies

על בראוניז בטח שמעתם וכבר קיבלתם מתכונים רבים גם כאן ||| בלונדיז הן עוגיות עשירות בשבבי שוקולד לבן, חתיכות של אגוזי פקאן ועוד ||| אם אהבתם את הגרסה החומה תאהבו לא פחות את הגרסה הבלונדינית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

בלונדיז Blondies (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (16 בלונדיניות)

שדרוגים

  • אפשר להוסיף פיסטוקים קצוצים דק ו/או כף הל טחון

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 160 מעלות
  2. מקמחים תבנית מרובעת 20 ס"מ
  3. בסיר בינוני ממיסים את החמאה
  4. כשהחמאה נוזלית מערבבים פנימה את הסוכר והסילאן עד לקבלת בלילה אחידה
  5. מעבירים את הסיר החם לקערה גדולה לצינון
  6. בקערה בינונית מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח
  7. כאשר בלילת החמאה מתקררת, מקציפים פנימה את הביצה עד לקבלת קצף אוורירי
  8. מערבבים פנימה את תערובת הקמח עד לאיחוד
  9. מקפלים פנימה שוקולד צ'יפס לבן, שבבי חטיף הנוגט ושברי הפקאן
  10. לוחצים את התערובת לתבנית שהכנו
  11. אופים 28-30 דקות עד להזהבה וקיסם הננעץ באמצע יוצא נקי
  12. מצננים וחותכים

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *