חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט קינואה חגיגי לט"ו בשבט

מלון נווה אילן והשף חגי אסרף משתפים בחגיגה קולינרית ||| סלט קינואה ופירות יבשים עשיר וטעים לכל ||| מציין שף המלון חגי אסרף: "ט"ו בשבט מייצר סיבה למסיבה עם חומרי גלם איכותיים, בריאים שמתבססים על תוצרת מקומית" ||| מתכון טבעוני וללא גלוטן לחג האילנות הוא ט"ו בשבט ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט קינואה ופירות (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר, מרתיחים מים ומוסיפים את הקינואה
  2. מתבלים במלח ומבשלים כ- 20 דקות עד שהקינואה נפתחת
  3. מעבירים למסננת ומנערים מהמים
  4. מחזירים את הקינואה לסיר כשהלהבה כבויה ומכסים במגבת מטבח 10 דקות
  5. בקערה, מערבבים מיץ לימון, קינמון, דבש ושמן זית
  6. קוצצים את כל הפירות והירק
  7. מאחדים את הקינואה והפירות וירקות בקערת המיץ לימון ושמן זית
  8. מערבבים ומגישים לצד כוסית ערק לימונים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

3 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *