חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פשטידת תפוחי אדמה ועוד

פשטידת תפוחי אדמה עם קישואים או ברוקולי ||| פשדידה שהיא בסיס לכמה סוגי ירקות שאפשר להוסיף לגיוון ||| קישואים או ברוקולי הם התוספת המומלצת אבל אפשר כל ירק שאוהבים כמו זוקיני, גזר ועוד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

פשטידת תפוחי אדמה וברוקולי (צילום Pixabay)

מצרכים (6-8 מנות)

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 3 קישואים קלופים או חבילת ברוקולי
  • 2 כפות קמח
  • 4 ביצים XL
  • 1 כפית שטוחה אבקת מרק
  • 1 כף סוכר
  • 2-3 פרוסות חלה רטובות ומפוררות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/3 כוס שמן זית

לעבודה

  1. מגרדים בפומפיה (או מעבד מזון) את תפוחי האדמה והקישואים
  2. לערבב בקערה את הגרידה עם, הקמח, חלה, ביצים, אבקת מרק, סוכר ותבלינים
  3. לצקת את התערובת לתבנית אפייה מרובעת או למנות אישיות
  4. לחמם השמן זית
  5. לצקת אותו מעל התבנית המלאה בתערובת
  6. לחמם תנור ל-200 מעלות
  7. לאפות 60 דקות
  8. להנמיך החום ל-180 מעלות
  9. להמשיך אפייה עוד 30 דקות

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *