אחוה והאופה תומר בלס מציעים סנדוויץ' פתוח לכבוד יום הלחם הבינלאומי שחל ביום 16 אוקטובר ||| מתכון פשוט וקל להכנה של אופה הלחם הירושלמי תומר בלס מהלחם של תומר ||| סנדוויץ' פתוח, עשיר בטעמים ומענג שכל ביס הוא חלומי במיוחד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 1 פרוסת לחם לבן טרי
- 2 לבבות ארטישוק מבושלים
- 2 כפות טחינה גולמית
- 1 גרידת לימון
- 1 כף מיץ לימון
- 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
- 1/2 כפית רוטב בלסמי
- צרור עלי שום ירוק או בצל ירוק
אופן הכנה
- הכנת ממרח הארטישוק: בקערת נירוסטה מניחים את לבבות הארטישוק המבושלים עם טחינה גולמית ומועכים לקבלת מחית
- מוסיפים את מיץ הלימון, מים, מלח ומערבבים לקבלת ממרח אחיד
- מניחים פרוסת לחם לבן ומורחים מעליה את ממרח הארטישוק
- בצלחת נפרדת מערבבים את גרידת הלימון עם רצועות עלי השום או הבצל הירוק וקוביות העגבנייה
- מניחים את תערובת העגבנייה מעל הארטישוק
- מזלפים מעל הכול מעט קרם בלסמי מצומצם
בתיאבון