חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כריך פתוח בריא ועשיר

אחוה והאופה תומר בלס מציעים סנדוויץ' פתוח לכבוד יום הלחם הבינלאומי שחל ביום 16 אוקטובר ||| מתכון פשוט וקל להכנה של אופה הלחם הירושלמי תומר בלס מהלחם של תומר ||| סנדוויץ' פתוח, עשיר בטעמים ומענג שכל ביס הוא חלומי במיוחד ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סנדויץ פתוח אחוה ותומר בלס (צילום נופר בוגנים)

מצרכים

אופן הכנה

  1. הכנת ממרח הארטישוק: בקערת נירוסטה מניחים את לבבות הארטישוק המבושלים עם טחינה גולמית ומועכים לקבלת מחית
  2. מוסיפים את מיץ הלימון, מים, מלח ומערבבים לקבלת ממרח אחיד
  3. מניחים פרוסת לחם לבן ומורחים מעליה את ממרח הארטישוק
  4. בצלחת נפרדת מערבבים את גרידת הלימון עם רצועות עלי השום או הבצל הירוק וקוביות העגבנייה
  5. מניחים את תערובת העגבנייה מעל הארטישוק
  6. מזלפים מעל הכול מעט קרם בלסמי מצומצם

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *