חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: טבעות תפוחי עץ של פינזגאו Pinzgauer Apfelradln

קינוח או מאכל מתוק שהקמח הוא רק הציפוי והעיקר הם עיגולי תפוחי העץ השלמים ||| כל סוגי התפוחים שהם לא מתוקים יעשו את העבודה הכי טוב ||| התפוחים מצופים עם בלילה שמעיפה לכם את הגג בטעמים המיוחדים של המתכון המקומי של חבל פינצגאו ע"י זלצבורג, אוסטריה ||| כל הפרטים והמתכון הסודי בהמשך…

עגולי תפוח-עץ מצופים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

לבלילה

  • 200 גרם קמח לבן
  • 150 גרם קמח אפייה
  • 4 ביצים L
  • 250 מ"ל חלב
  • 1 כף קמח תפוחים
  • 125 מ"ל יין נתזים
  • 10 גרם סוכר וניל
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח

לפיזור מעל

אופן הכנה

  1. הכנת טבעות התפוחים: מקלפים את התפוחים
  2. חותכים לפרוסות דקות של 2-3 מ"מ, עם ליבת התפוחים. הערה: משאירים את הליבה (ואפשר גם את הגרעינים, אם אין ילדים קטנים בין הסועדים), כי יש בליבה הרבה ויטמינים ומינרלים חשובים
  3. טורפים את כל מצרכי הבלילה לקבלת בלילה סמיכה כאשר משתמשים בביצים As Is ולא מופרדות, ומעט מאד מלח
  4. שתי סודות לטעם המיוחד שנקבל: קמח תפוחי עץ והיין המבעבע (לא חשוב הסוג) מבטיחים שהבלילה תתפח וטבעות תפוחי העץ יהיו תפוחות וטעימות
  5. טובלים הטבעות תפוחים בבלילה לצפוי מלא
  6. ממלאים מחבת בשמן צמחי ומחממים. הערה: השמן בטמפרטורה המושלמת כאשר טבעת התפוחים צפה על השמן הרותח
  7. מטגנים את הטבעות עד להזהבה
  8. מגישים בצלחת ומפזרים אבקת סוכר מעל

בתיאבון Guten Appetit

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *