קוקטיילים ייחודיים מבית נורוויג'ן קרוז ליין NCL ||| שני מתכוני קוקטיילים המתאימים במיוחד לחגים ||| קוקטייל דג מרדן Rebellious Fish ||| מוחיטו פטל וגויאבה Raspberry Guava Mojito בסגנון ברמודה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מתכון: קוקטייל דג מרדן Rebellious Fish
הקוקטייל דג מרדן של נורוויג'ן קרוז ליין מאד סימלי לחובבי ההפלגות. השטיח במסדרונות הספינות של NCL מעוטר באיורי דגים קטנים שכולם שוחים לאותו כיוון, ומסמלים עבור המפליג את כיוון הפלגת הספינה, למעט דג אחד – הדג המרדן The Rebellious Fish.
מצרכים
- 60 סמ"ק מיץ תפוזים
- 15 סמ"ק מיץ פסיפלורה
- 30 סמ"ק וודקה
- 5 סמ"ק ליקר Cointreau
- יין מבעבע Prosecco
- לקישוט: פירות יער
אופן הכנה
- מוסיפים את מיץ התפוזים, פסיפלורה, וודקה וליקר הקונטרו לשייקר הקוקטיילים
- מנערים היטב עם קרח
- שמים כמה קוביות קרח בכוס היי בול
- מזגו דרך מסננת את הקוקטייל
- מוסיפים את יין פרוסקו
- מקשטים בפירות יער טריים
מתכון: מוחיטו פטל וגויאבה Raspberry Guava Mojito
אין כמו קוקטייל עם ריח הגויאבה המבשילה לקראת ראש השנה, כדי להזכיר לנו את ניחוחות החג. מוחיטו פטל וגויאבה הישר מברמודה, זהו אחד הקוקטיילים הפופולריים ביותר של NCL על הסיפון ומתאים במיוחד לראש השנה.
מצרכים
- 4-6 יחידות של פטל טרי
- 15 סמ"ק סירופ סוכר
- 6 עלי נענע
- 30 סמ"ק מחית גויאבה
- 5 סמ"ק רום לבן
- מי סודה
- לקישוט: פטל ונענע
אופן הכנה
- מוסיפים את הפטל הטרי וסירופ הסוכר לשייקר הקוקטיילים
- מערבבים (או מרסקים בעדינות) את הפטל וסירופ הסוכר יחד
- מוסיפים את עלי הנענע הטריים, מחית הגויאבה והרום הלבן לשייקר
- מנערים היטב עם קרח
- מסננים את הקוקטייל מעל קרח לכוס
- סוגרים מעל במי סודה
- מקשטים עם נענע טריים ופטל
לחיים ושנה טובה