ניצת הדובדבן מרכז MALL 7 באר שבע מציע מתכון לשנה החדשה ||| עוגת תפוחים פשוטה, קלה ומהירה לחג ||| עוגה שתהפוך כל שולחן חג לשולחן מנצח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (תבנית עגולה 20 או אינגליש קייק)
- 5 כוסות קמח כוסמין
- 1/2 כוס סוכר קוקוס
- 1 כף אבקת אפייה
- 1 כפית אבקת קינמון
- קמצוץ מלח
- 1/3 כוס שמן זית
- 3 ביצים L
- 1/4 כוס חלב שקדים
- 6 כפות רסק תפוחים
- 1 כף חומץ תפוחים
- 1 תפוח חתוך לקוביות
- שדרוג: 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
- לקישוט: 1/4 כוס שקדים פרוסים ומעט סוכר קוקוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- מרפדים תבנית בנייר אפייה
- מערבבים בקערה את המצרכים הרטובים
- מוסיפים את המצרכים היבשים
- מערבבים היטב עד שלא יהיו גושים
- מעבירים לתבנית
- מקשטים מעל עם שקדים פרוסים
- מפזרים מעל מעט סוכר קוקוס לקרמול
- מכניסים לתנור 30 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש
בתיאבון ושנה טובה