עוגת שיש שני צבעים עשירה וקלה להכנה ||| עוגה בחושה ששוקולד בונה את השכבה החומה וקליפת תפוזים מוסיפה טוויסט לטעם ||| עוגה שתוך שעה תהיה מוכנה לקבל אורחים או ללכת לאסיפת הורים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (10 מנות)
לחלק הבהיר
- 2 כפות קליפת תפוז מגורדת
לחלק השוקולדי
- 50 גרם שוקולד מריר קצוץ
- 2 כפות שוקו או קקאו
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה וסוכר למרקם קרמי ואוורירי
- מוסיפים לסירוגין את היבשים ואת הביצים
- מחלקים את המסה לשני חלקים שווים
- מערבבים חצי מהמסה עם קקאו ושוקולד קצוץ
- מערבבים את החלק הבהיר שני עם גרידת קליפת התפוז
- מחממים תנור ל- 175 מעלות
- משמנים 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית 24 עגולה
- שמים את המסה לסירוגין בתבניות ומערבבים בעדינות כדי שיתערבבו מעט
- אופים את העוגה במשך כ- 45 דקות
- מצננים מעט ומוציאים מהתבניות. מצננים לחלוטין על רשת
בתיאבון