חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת שיש חורפית

עוגת שיש שני צבעים עשירה וקלה להכנה ||| עוגה בחושה ששוקולד בונה את השכבה החומה וקליפת תפוזים מוסיפה טוויסט לטעם ||| עוגה שתוך שעה תהיה מוכנה לקבל אורחים או ללכת לאסיפת הורים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת שיש ושוקולד (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (10 מנות)

  • 250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 250 גרם סוכר
  • 250 גרם קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 4 ביצים L

לחלק הבהיר

  • 2 כפות קליפת תפוז מגורדת

לחלק השוקולדי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה וסוכר למרקם קרמי ואוורירי
  2. מוסיפים לסירוגין את היבשים ואת הביצים
  3. מחלקים את המסה לשני חלקים שווים
  4. מערבבים חצי מהמסה עם קקאו ושוקולד קצוץ
  5. מערבבים את החלק הבהיר שני עם גרידת קליפת התפוז
  6. מחממים תנור ל- 175 מעלות
  7. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית 24 עגולה
  8. שמים את המסה לסירוגין בתבניות ומערבבים בעדינות כדי שיתערבבו מעט
  9. אופים את העוגה במשך כ- 45 דקות
  10. מצננים מעט ומוציאים מהתבניות. מצננים לחלוטין על רשת

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *