חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סופגניות פרווה ללא לקטוז

סופגניות שיתאימו לנמנעים מלקטוז ואוהבי טעמים קצת שונים ||| מילוי מומלץ של דולצ'ה דה לצ'ה אבל גם מילוי אחר יעשה העבודה ||| מצרכים טבעוניים יעשו את העבודה לסופגנייה בריאה ועשירה יותר מהקלסית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סופגניות בציפוי שוקולד גאנש (צילום אמיר מנחם)

מצרכים (20 סופגניות קטנות)

לטיגון

  • שמן

למילוי

לעיטור

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה לשים את כל מצרכי הבצק לקבלת בצק רך וגמיש
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות
  3. מכסים עם ניילון נצמד ומניחים כ- 1.5 שעות לתפיחה עד שהבצק מכפיל את נפחו
  4. בוצעים מהבצק כדורי בצק של 40 גרם לערך ויוצרים כדורים חלקים שווים
  5. מניחים את כדורי הבצק על נייר אפייה משומן במרווחים
  6. מכסים את כדורי הבצק ומניחים להם לתפוח במשך 30 דקות נוספות
  7. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול ורחב ומטגנים על להבה בינונית בשמן חם (אך לא חם מדי), במשך 4 דקות מכל צד
  8. מוציאים את הסופגניות מהשמן ומניחים על נייר סופג
  9. מצננים וממלאים בריבת חלב (או ריבה אחרת שאוהבים)
  10. מפדרים מעל אבקת סוכר

בתיאבון וחג אורים שמח

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *