מתכון: סלט חצילים אינדונזי

השף אליחנן מלכיור עם סלט חצילים מהמטבח האינדונזי ||| את המטבח האינדונזי תיפגשו באוסטרליה ובאנגליה אבל לישראל הוא לא הגיע ||| כך או כך את סלט החצילים מלא רבדי הטעם הזה לא תשכחו. ואל תשכחו מי סיפר לכם עליו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

סלט חצילים אינדונזי (צילום אליחנן מלכיור)

מצרכים

  • 1 חציל חביב קלוף פרוס
  • מים רותחים בסיר
  • 6 שיני שום כתושות
  • מלח
  • זרזיף מיץ לימון
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות רוטב שקשוקה או רוטב עגבניות
  • 3 כפיות רוטב סמבל
  • 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף (בשביל ה- MSG)
  • 1/2 בצל בינוני קצוץ
  • מוט ריסוק /מטחנה/או בלנדר

להגשה

  • חלה של שבת או לחם שעור
  • חמאה

אופן הכנה

  1. את פרוסות החציל מבשלים במים לריכוך
  2. מסננים כשעה שיגירו נוזלים
  3. מכניסים את כל המצרכים לבלנדר וטוחנים הכול

הגשה

 
- פרסומת -

 

עם לחם/או חלה מרוחים בחמאה אתם גומרים הכל לא ישאר כלום מרגע שטעמתם.

פרטים אצל השף אליחנן מלכיור בפייסבוק… או בדוא"ל…

בתיאבון

כתיבת תגובה