חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט חצילים אינדונזי

השף אליחנן מלכיור עם סלט חצילים מהמטבח האינדונזי ||| את המטבח האינדונזי תיפגשו באוסטרליה ובאנגליה אבל לישראל הוא לא הגיע ||| כך או כך את סלט החצילים מלא רבדי הטעם הזה לא תשכחו. ואל תשכחו מי סיפר לכם עליו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

סלט חצילים אינדונזי (צילום אליחנן מלכיור)

מצרכים

  • 1 חציל חביב קלוף פרוס
  • מים רותחים בסיר
  • 6 שיני שום כתושות
  • מלח
  • זרזיף מיץ לימון
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות רוטב שקשוקה או רוטב עגבניות
  • 3 כפיות רוטב סמבל
  • 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף (בשביל ה- MSG)
  • 1/2 בצל בינוני קצוץ
  • מוט ריסוק /מטחנה/או בלנדר

להגשה

  • חלה של שבת או לחם שעור
  • חמאה

אופן הכנה

  1. את פרוסות החציל מבשלים במים לריכוך
  2. מסננים כשעה שיגירו נוזלים
  3. מכניסים את כל המצרכים לבלנדר וטוחנים הכול

הגשה

עם לחם/או חלה מרוחים בחמאה אתם גומרים הכל לא ישאר כלום מרגע שטעמתם.

פרטים אצל השף אליחנן מלכיור בפייסבוק… או בדוא"ל…

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *