השף אליחנן מלכיור עם סלט חצילים מהמטבח האינדונזי ||| את המטבח האינדונזי תיפגשו באוסטרליה ובאנגליה אבל לישראל הוא לא הגיע ||| כך או כך את סלט החצילים מלא רבדי הטעם הזה לא תשכחו. ואל תשכחו מי סיפר לכם עליו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 1 חציל חביב קלוף פרוס
- מים רותחים בסיר
- 6 שיני שום כתושות
- מלח
- זרזיף מיץ לימון
- פטרוזיליה קצוצה
- 4 כפות רוטב שקשוקה או רוטב עגבניות
- 3 כפיות רוטב סמבל
- 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף (בשביל ה- MSG)
- 1/2 בצל בינוני קצוץ
- מוט ריסוק /מטחנה/או בלנדר
להגשה
- חלה של שבת או לחם שעור
- חמאה
אופן הכנה
- את פרוסות החציל מבשלים במים לריכוך
- מסננים כשעה שיגירו נוזלים
- מכניסים את כל המצרכים לבלנדר וטוחנים הכול
הגשה
עם לחם/או חלה מרוחים בחמאה אתם גומרים הכל לא ישאר כלום מרגע שטעמתם.
פרטים אצל השף אליחנן מלכיור בפייסבוק… או בדוא"ל…
בתיאבון