חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פלפל ממולא דג טחון

פנינה קדם אוהבת לבשל פלפלים חריפים בכל דרך וצורה ||| פנינה מציעה מתכון לפלפלים חריפים ממולאים בדגים טחונים ||| ארוחה שלמה קומפלט בסיר אחד של דג, פלפל והרבה רוטב מאזן ועסיסי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פלפל ממולא דגים ברוטב עגבניות (צילום פנינה קדם)

מצרכים

לתערובת הדגים

לרוטב

פלפלים חריפים ממולאים דגים טחונים (צילום פנינה קדם)

אופן הכנה

  1. שורפים את הפלפלים על האש או בתנור ואח"כ מקלפים אותם
  2. הכנת תערובת הדגים: במעבד מזון נטחן את הכוסברה, שום ובצל
  3. נוציא מהתערובת כוס אחת לשימוש ברוטב
  4. נוסיף את שאר התבלינים ואת הדגים הטחונים ונערבב היטב ביד
  5. בסיר סוטאז' רחב נחמם מעט שמן ונוסיף את העגבניות המרוסקות. נבשל את הרוטב על להבה נמוכה במשך כשעה
  6. נוסיף את הפלפלים הקצוצים, שום, מלח, פלפל שחור, כמון, כורכום, לימון כבוש ו-2 כוסות מים ונמשיך לבשל על להבה נמוכה
  7. הכנת הפלפל הממולא: נקבב את תערובת הדגים לקציצות מוארכות
  8. נמלא את הפלפלים, ע"י כך שנחתוך לאורכם פתח ונכניס לכל פלפל קציצה אחת
  9. נכניס את הפלפלים הממולאים לסיר למשך 20 דקות בישול
  10. נפזר מעל את כוס תערובת הכוסברה ונבשל עוד 5-7 דקות

הגשה

בצלחת עמוקה עם הרבה רוטב והרבה לחם טרי ומים (כי זה חריף)

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *