חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לביבת ירק ובריאות

לביבה שיכולה להיות לחנוכה ובכלל ||| לביבת ירק וביצים שכולה בריאות ||| מגוון ירקות ירוקים יכולים להיות תרד, כוסברה, פטרוזיליה או עלי מנגולד ||| אפשר לשדרג ולגוון את התפריט ולשלב בו עוד ירקות שאוהבים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לביבת ירק (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (שתי מנות)

שדרוג

  • להמיר את עלי התרד בעלי כוסברה או פטרוזיליה, ללא הגבעול או עלי מנגולד עם או ללא הגבעול

אופן הכנה

  1. לחמם מחבת טפלון
  2. שמים במחבת את עלי התרד הקצוצים (או התחליפים) ולהוסיף 2 כפות מים
  3. לאדות את העלים עד התרככות, תוך כדי ערבוב בכף עץ
  4. בקערה קטנה לטרוף את הביצים
  5. כשהעלים מאודים לגמרי, להוסיף את השמן, ביצים טרופות, תבלין ולוודא שבלילת הביצים מכסה את כל הירק
  6. לכסות את המחבת במכסה ולהנמיך את הלהבה
  7. לבשל את התערובת 5-10 דקות, עד שהחביתה נראית מוכנה לגמרי
  8. הערה: יש לוודא שבלילת הביצים נמוכה

להגיש לצד סלט ירקות.

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *