חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת בננה ושוקולד ללא גלוטן

עוגה לנמנעים מגלוטן או צליאקים מבלי לאבד את הטעם של עוגה ||| עוגה עם תערובת מולינו Molino מיוחדת לעוגות וללא גלוטן ||| שילוב של מולינו עם קוקוס, בננה, אגוזים ועוד יעשו לכם את העוגה מתוקה ונטולת גלוטן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת בננה או Banana Bread (צילום דני בר)

מצרכים

  • 250 גרם תערובת Molino להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)
  • 100 גרם סוכר
  • 100 מ"ל שמן קנולה/חמניות
  • 3 ביצים XL
  • 50 גרם שמנת חמוצה
  • 1 בננה בשלה מעוכה
  • 30 גרם קוקוס טחון
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 50 גרם אגוזי מלך קצוצים
תערובת מולינו להכנת עוגות בחושות ללא גלוטן (צילום משה פילברג)

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו בלון מערבבים את הביצים, שמן, סוכר, תערובת מולינו ושמנת חמוצה
  2. מקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות
  3. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הבננה
  4. מערבבים דקה נוספת
  5. מוסיפים את השוקולד הקצוץ, הקוקוס והאגוזים ומערבבים פנימה בתנועת קיפול עד לקבלת תערובת אחידה
  6. מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש-קייק משומנת
  7. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  8. אופים בתנור כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *