עוגה לנמנעים מגלוטן או צליאקים מבלי לאבד את הטעם של עוגה ||| עוגה עם תערובת מולינו Molino מיוחדת לעוגות וללא גלוטן ||| שילוב של מולינו עם קוקוס, בננה, אגוזים ועוד יעשו לכם את העוגה מתוקה ונטולת גלוטן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 250 גרם תערובת Molino להכנת מאפינס ועוגות בחושות (אריזה ורודה)
- 100 גרם סוכר
- 100 מ"ל שמן קנולה/חמניות
- 3 ביצים XL
- 50 גרם שמנת חמוצה
- 1 בננה בשלה מעוכה
- 30 גרם קוקוס טחון
- 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
- 50 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו בלון מערבבים את הביצים, שמן, סוכר, תערובת מולינו ושמנת חמוצה
- מקציפים במהירות גבוהה כ- 3 דקות
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הבננה
- מערבבים דקה נוספת
- מוסיפים את השוקולד הקצוץ, הקוקוס והאגוזים ומערבבים פנימה בתנועת קיפול עד לקבלת תערובת אחידה
- מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש-קייק משומנת
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- אופים בתנור כ- 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון