מתכון: עוגיות חורפיות מתובלות ללא גלוטן

עוגיות מתובלות הן הלהיט של כל חורף וחגיגות השנה החדשה ||| עוגיות ללא גלוטן שהן קצת חריפות, גם פריכות אבל עסיסיות ||| מצוינות לצד כוס תה חם ביום חורפי או בכלל בחגי דצמבר-ינואר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות זנגוויל חגיגיות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

 
- פרסומת -

 
  1. מחממים תנור ל־ 180מעלות
  2. במעבד מזון מערבבים את הסוכר, קינמון, ציפורן, הל, פלפל, ומלח ומעבדים לאבקה אחידה
  3. מוסיפים את קוביות החמאה, קמחים, וביצה ומעבדים בפולסים לקבלת עיסה אחידה
  4. מוסיפים לקערה את השוקולד תוך שלשים את העיסה לאחידות
  5. קורצים מהתערובת כדורים קטנים בגודל כדור פינג-פונג. טיפ: מומלץ להרטיב את הידיים
  6. שמים את כדורי הבצק במקפיא למשך 10 דקות
  7. מסדרים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של 3 ס"מ בין אחד
    לשני
  8. אופים 15 דקות
  9. מוציאים ומצננים
  10. שומרים בכלי אטום

בתיאבון

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך: