חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ארבעה קוקטיילים שיעיפו לכם את הסכך

Norwegian מציעה לכם לכבוד הסתיו שבפתח וחג סוכות קוקטיילים שמחים וצבעוניים ||| קוקטיילים שישדרגו לכם את מצוות האושפיזין – אירוח משפחה וחברים ||| אירוח בסגנון חופשי שמאפשר להשתעשע ולארח באווירה טרופית שתגרום לכולם לספור לאחור עד החג הבא ||| כל הפרטים והמתכונים בהמשך…

קוקטייל רבליוס פיש (צילום יח"צ חו"ל NCL)

מתכון: קוקטייל דג מרדן Rebellious Fish

תירגעו, לא מדובר בקוקטייל דגים אלא מחווה לדגים המלווים את אניית הקרוזים המפנקת לאורך מסעותיה בחופים העולם. תכינו פירות טעימים – והרבה מהם, ותתכוננו לדוג.

מצרכים

  • 7 מ"ל מיץ תפוזים
  • 15 מ"ל ליקר פסיפלורה
  • 30 מ"ל וודקה
  • 60 מ"ל מיץ תפוזים טבעי
  • יין מבעבע Prosecco

לקישוט

  • פירות יער

אופן הכנה

  1. בכוס ערבוב מלאה בקרח מערבבים את כל המצרכים, מלבד היין המבעבע
  2. מנערים היטב, מסננים ושופכים לתוך כוס שמלאה בקרח טרי
  3. מוזגים מעל את היין מבעבע
  4. מקשטים בפירות יער טריים ומגישים

מתכון: מרגריטה אפרסק מעושן

אלה הימים האחרונים של עונת האפרסקים. אז רגע לפני שהם ייעלמו לנו מדוכני הפירות והמקרר, שלפו אפרסק, סכין חדה, ובואו נשתולל.

קוקטייל מרגריטה אפרסק (צילום יח"צ חו"ל NCL)

מצרכים

  • 30 מ"ל טקילה
  • 15 מ"ל מזקל
  • 7 מ"ל טריפל סק
  • 15 מ"ל סירופ אגבה
  • 5 גרם מחית אפרסק נוזלית
  • 1/2 ליים סחוט

לקישוט

אופן הכנה

  1. ממליחים את שפת הכוס במלח היביסקוס
  2. מוזגים את כל המצרכים לשייקר
  3. ממלאים בקוביות קרח ומנערים בחוזקה
  4. מסננים ומוזגים לכוס שהכנו מראש, עם שוליים במלח
  5. מוסיפים קרח טרי
  6. מקשטים עם פרוסת תפוז דם מיובשת

מתכון: אספרסו מרטיני

מה זה טעים, מעורר ומשכר? אספרסו מרטיני כמובן. משקה אחד שיש בו הכול.

קוקטייל אספרסו מרטיני (צילום יח"צ חו"ל NCL)

מצרכים

  • 50 מ"ל וודקה וניל
  • 30-40 מ"ל קלואה
  • מנת קפה דאבל אספרסו

לקישוט

  • 3 פולי קפה

אופן הכנה

  1. מכינים כוס עם קרח ומניחים בצד שתצטנן
  2. בכוס נפרדת מערבבים את המצרכים
  3. מוציאים את כל הקרח מהכוס שהצטננה לה בצד
  4. מוזגים את הקוקטייל לכוס הקרה
  5. מקשטים בשלושה פולי קפה

מתכון: מוחיטו אננס קוקוס

אם כבר קוקטייל מוחיטו, שיהיה גם בטעמים טרופים בניחוח חופשה מפנקת רחוקה. טיפ חשוב: אל תוותרו על הנענע!

מצרכים

לקישוט

  • 1/2 פלח אננס
  • קומץ עלי נענע

אופן הכנה

  1. מוזגים לכוס ערבוב את כל המצרכים למעט הסודה
  2. מנערים היטב
  3. ממלאים כוס עם קרח
  4. מסננים מעל הקרח טרי שבכוס
  5. מוזגים מעל סודה למילוי הכוס
  6. מקשטים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *