מתכון: סלט בריאות של תפוחים וכרוב עם חומוס ואבוקדו

סלט קולסלאו Colslaw קצת שונה ועשיר ||| על סלט קולסלאו כבר סיפרנו כאן… ||| סלט כרוב עם חומוס, תפוחים ואבוקדו – פצצת אנרגיה ובריאות ||| מתכון מאד אירופאי עם מרכיבים כל-כך מזרח תיכוניים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט קולסלאו עם חומוס ואבוקדו (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. מפזרים את גרגרי החומוס בתבנית אפייה, מזליפים 1 כף שמן זית ואת גרעיני הכמון ומעט מלח
  3. אופים במשך 30 דקות, כאשר במחצית הזמן הופכים ומערבבים את גרגרי החומוס בתבנית
  4. בינתיים בקערה גדולה, ערבבו את המיונז, כף שמן הזית הנותרת, חומץ, שום וכף מים
  5. מוסיפים את הכרוב הלבן והאדום, השומר ואת רוב הפטרוזיליה ומערבבים לאיחוד
  6. מפזרים את תפוח העץ הפרוס, אבוקדו וחומוס, על הסלט, ואז מערבבים קלות
  7. מגישים עם פיזור של יתרת הפטרוזיליה ופרוסות השומר שנותרו

בתיאבון

כתיבת תגובה