חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קנלוני מטוגן, ממולא במסקרפונה מוקצף

תומר והמתכונאית אריקה לוי מציעים לשבועות מתכון קנלוני מטוגן, ממולא במסקרפונה מוקצף עם נגיעות מעדן דובדבן חמוץ ושברי פיסטוק קלוי ||| מתכון חגיגי וחלבי לשבועות ||| קל להכנה ויפתיע את האורחים וגם את בני המשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קנלוני מטוגן ממולא במסקרפונה מוקצף עם נגיעות מעדן דובדבן חמוץ (צילום PEXELS)

מצרכים

תומר – מוצרים לחג השבועות (צילום עידו קימלוב)

אופן הכנה

  1. יש לקלות את הפיסטוק הטרי במחבת יבשה להזהבה, ולקצוץ או לשבור לשבבים
  2. להרתיח מים בסיר 3-4 ליטר ולהוסיף מלח
  3. להוסיף את הקנלוני ולבשל 1 דקה
  4. לסנן היטב את הקנלוני מהמים
  5. לחמם שמן בסיר רחב או בסוטאז'
  6. לטגן את הקנלוני להזהבה
  7. להוציא לרשת, מסננת או לצלחת עם נייר סופג
  8. לשים את הסוכר בצלחת עמוקה ורחבה ולגלגל בה את הקנלוני החם
  9. להניח בצד לצנן
  10. בקערה להקציף מסקרפונה, שמנת מתוקה ו-3 כפות אבקת סוכר לקציפה יציבה
  11. בקערה קטנה לערבב 4 כפות מעדן פרי עם 3 כפות מים רותחים
  12. להכניס את קציפת המסקרפונה לשקית זילוף ולמלא את צינורות הקנלוני במסקרפונה
  13. לטפטף בקצוות את מעדן הפרי
  14. לשים בצלחת את שברי הפיסטוק הקלוי ולטבול בה כל קצה של קנלוני
  15. הערה: מומלץ למלא בסמוך להגשה, כדי שהקנלוני ישמור על פריכות

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *