חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: חומוס גוואקמולי או גוואקחומוס

לרגל יום החומוס הבינלאומי, אשר חל מידי שנה ביום הולדתי 13 במאי ||| חקלאי גרנות מציע גרסה למנה מיוחדת וטעימה של חומוס עם אבוקדו או בשמו החדש גוואקחומוס ||| שילוב טעמים של חומוס ושל אבוקדו |||  קל להכנה ונהדר כמנת ביניים או עיקרית, לניגוב טבעוני וגם לכאלה שלו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

גוואקחומוס של אבוקדו וחומוס (צילום הדס ניצן)

מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות)

אופן הכנה

  1. משרים ללילה את גרגרי החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר
  2. מבשלים עד לריכוכו המוחלט
  3. טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם  2 כפיות מיץ לימון
  4. מוסיפים למחית, אבוקדו, פלפל חריף, כוסברה ושמן זית
  5. יוצקים בצלחת עמוקה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *