לרגל יום החומוס הבינלאומי, אשר חל מידי שנה ביום הולדתי 13 במאי ||| חקלאי גרנות מציע גרסה למנה מיוחדת וטעימה של חומוס עם אבוקדו או בשמו החדש גוואקחומוס ||| שילוב טעמים של חומוס ושל אבוקדו ||| קל להכנה ונהדר כמנת ביניים או עיקרית, לניגוב טבעוני וגם לכאלה שלו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (לכ-4 מנות ראשונות)
- 1 אבוקדו בשל של גרנות
- 350 גרם גרגרי חומוס מבושל
- 2 כפיות מיץ לימון
- 1/4 כפית פפריקה או פלפל חריף
- 1/4 כוס כוסברה קצוצה
- 2 כפיות שמן זית
אופן הכנה
- משרים ללילה את גרגרי החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר
- מבשלים עד לריכוכו המוחלט
- טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם 2 כפיות מיץ לימון
- מוסיפים למחית, אבוקדו, פלפל חריף, כוסברה ושמן זית
- יוצקים בצלחת עמוקה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס
בתיאבון