חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: ברמונדי ישראלי בטעם ים תיכוני

מתכון פשוט שמשמר את הטעם העדין של הברמונדי הישראלי ||| דג הברמונדי הישראלי Barramundi שנקרא גם  Asian sea bassגדל בתנאי סטריליזציה מפוקחים בנגב הישראלי ||| ברמונדי ישראלי תמצאו בשוק הדגים וברשתות השיווק ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ברמונדי ישראלי אפוי (צילום דני בר)

מצרכים

ברמונדי ישראלי מבית הדייג (צילום דני בר)

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל -230 מעלות
  2. מערבבים בכוס את השום, שמן זית, מלח ופלפל שחור
  3. מניחים את הדג בתבנית אפייה (פיירקס או קרמיקה עדיף)
  4. משפשפים את הדג בבלילת השמן
  5. שדרוג: יוצקים חצי מהיין על הדג
  6. אופים ללא כיסוי במשך 15 דקות
  7. מוציאים התבנית ומפזרים מעל פטרוזיליה (או כוסברה או ריחן (בזיליקום) ושארית היין
  8. ממשיכים לאפות עוד 5 דקות עד שהחלק העבה ביותר של הדג מתקלף בקלות

הגשה

  1. מעבירים הדג לכלי הגשה
  2. מזלפים את מיצי אפייה שנותרו בכלי הפיירקס על הדג ומקשטים עם פלחי לימון

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *