חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: טארט תפוחי עץ קלי קלות

עוגה מנצחת קלה להכנה ומהירה ||| בצק עלים עם תפוחי עץ ירוקים יהפכו את הקינוח למנצח ||| עשר דקות עבודה ועשרים דקות בתנור ויש לכם קינוח ||| תבחרו תפוחי עץ חמוצים היטב בשילוב עם הדבש או הסילאן והטעמים יתפוצצו לכם בפה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פאי תפוחי עץ (צילום דני בר)

מצרכים (10-12 מנות)

להגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל־ 200 מעלות
  2. מרפדים תבנית פאי 24 בנייר אפייה
  3. פורשים את הבצק עלים ליריעה ופורשים בתבנית הפאי
  4. חותכים את השוליים העודפים
  5. מקלפים את תפוחי העץ ומוציאים את הליבה
  6. חותכים לפרוסות דקות ומניחים בקערה
  7. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים (פעולה זו בעיקר כדי שהתפוחים לא ישחירו)
  8. מסדרים את פרוסות תפוחי העץ על עיגול הבצק ומשאירים שוליים היקפיים ברוחב של 2 ס"מ
  9. מגלגלים את שולי הבצק פנימה כדי ליצור דופן שימנע מהמיצים לזלוג החוצה
  10. מפזרים את חתיכות החמאה בין פרוסות תפוחי העץ
  11. מפזרים את הסוכר וניל באופן שווה על העוגה
  12. אופים בתנור במשך 20-25 דקות, עד שהטארט שחום ופריך
  13. מחממים את הסילאן או דבש שיהיה נוזלי ונוח לעבודה
  14. בעזרת מברשת מזגגים את התפוחים
  15. מגישים לצד 2 כדורי גלידה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *