חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קוקטייל CASA VERDE

מתכון לאחד הקוקטיילים שיוגש במסעדת קוואטרו במהלך ראונד טייבלס ובערבים המיוחדים של האימפריאל ||| אחד הקוקטיילים של נארן יאנג מהבר מסעדה "דנטה" ||| "דנטה" הינו בר מסעדה איטלקי בשכונת גריניג' וילאג' בניו יורק אשר נפתח בשנת 1915 והפך במהרה למוסד אייקוני האהוב במיוחד על כוכבים כגון ג'רי סיינפלד, בוב דילן, אל פצ'ינו ועוד ||| למתכון המיוחד בהמשך <<<

קוקטייל קסה וורדה (צילום דניאל לילה)

רכיבים

  • 45 מ"ל גריי גוס
  • 30 מ"ל מרטיני ביאנקו
  • 10 מ"ל סן ג'רמיין
  • כפית אבסינט
  • 15 מ"ל מיץ ליים
  • 15 מ"ל סירופ טרגון
  • 20 מ"ל מיץ מלפפון
  • 5 טיפות חומץ בלסמי לבן

הכנה

    1. שיקשוק ארוך
    2. סינון כפול
    3. מזיגה לכוס קופ מקוררת
    4. קישוט סליל מלפפון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *