מתכון לאחד הקוקטיילים שיוגש במסעדת קוואטרו במהלך ראונד טייבלס ובערבים המיוחדים של האימפריאל ||| אחד הקוקטיילים של נארן יאנג מהבר מסעדה "דנטה" ||| "דנטה" הינו בר מסעדה איטלקי בשכונת גריניג' וילאג' בניו יורק אשר נפתח בשנת 1915 והפך במהרה למוסד אייקוני האהוב במיוחד על כוכבים כגון ג'רי סיינפלד, בוב דילן, אל פצ'ינו ועוד ||| למתכון המיוחד בהמשך <<<
רכיבים
- 45 מ"ל גריי גוס
- 30 מ"ל מרטיני ביאנקו
- 10 מ"ל סן ג'רמיין
- כפית אבסינט
- 15 מ"ל מיץ ליים
- 15 מ"ל סירופ טרגון
- 20 מ"ל מיץ מלפפון
- 5 טיפות חומץ בלסמי לבן
הכנה
-
- שיקשוק ארוך
- סינון כפול
- מזיגה לכוס קופ מקוררת
- קישוט סליל מלפפון