מתכון: קוקטייל CASA VERDE

מתכון לאחד הקוקטיילים שיוגש במסעדת קוואטרו במהלך ראונד טייבלס ובערבים המיוחדים של האימפריאל ||| אחד הקוקטיילים של נארן יאנג מהבר מסעדה "דנטה" ||| "דנטה" הינו בר מסעדה איטלקי בשכונת גריניג' וילאג' בניו יורק אשר נפתח בשנת 1915 והפך במהרה למוסד אייקוני האהוב במיוחד על כוכבים כגון ג'רי סיינפלד, בוב דילן, אל פצ'ינו ועוד ||| למתכון המיוחד בהמשך <<<

קוקטייל קסה וורדה (צילום דניאל לילה)

רכיבים

  • 45 מ"ל גריי גוס
  • 30 מ"ל מרטיני ביאנקו
  • 10 מ"ל סן ג'רמיין
  • כפית אבסינט
  • 15 מ"ל מיץ ליים
  • 15 מ"ל סירופ טרגון
  • 20 מ"ל מיץ מלפפון
  • 5 טיפות חומץ בלסמי לבן

הכנה

    1. שיקשוק ארוך
    2. סינון כפול
    3. מזיגה לכוס קופ מקוררת
    4. קישוט סליל מלפפון

הוספת תגובה