קפה ביגה מעניקה מתכון טבעוני ||| ספגטי אה לה אוליו פשוט וקל להכנה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<
מצרכים
- 180 גר פסטה ספגטי
- 3 כפות שמן זית
- 4 סלייסים של פלפל צ'ילי אדום
- עגבניות מיובשות
- בזיליקום
- שום
- ארטישוק קונפי (ניתן למצוא בצנצנות בסופרים וחנויות תבלינים שונות)
- זיתי קלמטה
- פטרוזיליה
- מלח+פלפל – לפי הטעם
אופן הכנה
-
- מרתיחים סיר עם מים, שמן ומלח לבישול הספגטי
- פורסים 3 שיני שום
- חותכים לרצועות 3-4 יחי' עגבניות מיובשות (תלוי בגודל)
- מחממים מחבת, שמים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואת הצ'ילי אדום, מטגנים כחצי דקה
- מוסיפים את העגבניות המיובשות, הארטישוק, זיתי קלמטה ועלי פטרוזיליה ומקפיצים יחד מספר פעמים
- מוסיפים 3-4 כפות מים
- מוסיפים את הפסטה, עלי הבזיליקום ומעט מלח ופלפל
- מקפיצים יחד ומגישים
טיפ להגשה: ניתן להוסיף כמה עלי פטרוזיליה מעל המנה, לקישוט