מתכון לעוגת גבינה של שף קונדיטורית עפרי גרינהוט ||| עוגת גבינה קלה להכנה ועם טעם של פעם ||| מתכון באדיבות טאטי בייקרי ועפרי גרינהוט ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך <<<
מצרכים (תבנית קוטר 20)
- 2 חלמון (צהוב) ביצה (80 גרם)
- 1 כוס סוכר גדושה (70 גרם)
- 1 כפית וניל (5 גרם)
- 315 גרם גבינת שמנת 30%
- 315 גרם גבינה לבנה 9%
- גביע שמנת חמוצה (110 גרם)
- 30 גרם קורנפלור
- 20 גרם אינסטנט פודינג
- 2 חלבון (לבן) ביצה (70 גרם)
- 2 כוסות סוכר נוספות (כ- 100 גרם)
אופן הכנה
- משטחים בתחתית התבנית שטרוייזל ומורחים חמאה או שמן זית, על הדפנות
- מערבבים בקערה גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט פודינג, וניל , כוס סוכר גדושה וחלמוני ביצים
- בקערת מיקסר מקציפים חלבון הביצים ו-2 כוסות הסוכר לקצף רך ויציב
- מחברים בין שתי המסות בתנועת קיפול
- אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות
- לאחר מכן מורידים את הטמפרטורה ל-140 מעלות
- ממשיכים לאפות למשך 40 דקות
- מגישים קר
בתיאבון