מתכון: לאבנה טבעוני

משומשו מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול, מתכון לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה ||| הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר ||| לאבנה למריחה על לחם ובשימוש בכריכים וצנימים, בארוחות בוקר וערב קלילות וטעימות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה (צילום אביתר ניסן)

מצרכים

  • 250 גרם גבינה מלוחה 5% משומשו
  • 1/2 כוס מים
  • קורט זעתר
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנה

  1. לקערת מערבל מזון מכניסים את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים
  2. מערבבים 1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק
  3. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל זעתר טרי או תבלין זעתר
  4. בוזקים מעל שמן זית
  5. מגישים לצד פיתה ומנגבים

בתיאבון

כתיבת תגובה