משומשו מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול, מתכון לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה ||| הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר ||| לאבנה למריחה על לחם ובשימוש בכריכים וצנימים, בארוחות בוקר וערב קלילות וטעימות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 250 גרם גבינה מלוחה 5% משומשו
- 1/2 כוס מים
- קורט זעתר
- 2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- לקערת מערבל מזון מכניסים את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים
- מערבבים 1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק
- מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל זעתר טרי או תבלין זעתר
- בוזקים מעל שמן זית
- מגישים לצד פיתה ומנגבים
בתיאבון