חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת גבינה טבעונית בכוסות

משומשו והשפית אביגיל מייזליק מגישים לשבועות מתכון חגיגי ||| עוגת גבינה טבעונית עם שוקולד לבן ופירורי עוגיות אוראו ||| עוגה על בסיס עוגיות אוראו ושוקולד לבן בשילוב ממרחי הגבינות הטבעוניות בסגנון שמנת ||| קינוח לארוחת החג, לטבעונים וגם לאלו שלא ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת גבינה טבעונית עם שוקולד לבן ופירורי עוגיות אוראו (צילום חנה יודייקין)

מצרכים (ל-6 מנות)

  • 350 גרם עוגיות אוראו Oreo
  • 400 גרם ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו
  • 200 גרם ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו
  • 200 גרם שוקולד לבן פרווה איכותי
  • 1/2 כוס קצפת פרווה או קרם קוקוס
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1-2 כפיות מיץ לימון טרי
  • 2 כפות שמן קנולה או סויה

אופן הכנה

  1. מפוררים מחצית מהעוגיות אוראו לתוך תחתית של 6 כוסות שקופים
  2. הכנת המלית: ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים (באן מארי)
  3. במעבד מזון מערבבים את הגבינות, קצפת וסוכר לקבלת מרקם אחיד
  4. מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה
  5. מעבירים את תערובת השוקולד לתערובת הגבינות במעבד המזון ומעבדים יחד את כל התערובת לאחידות
  6. טועמים את התערובת גבינה ושוקולד ומאזנים את המתיקות ע"י הוספת מעט סוכר או מיץ לימון במידת הצורך
  7. יוצקים מהתערובת על שכבת עוגיות האוראו בכל כוס
  8. מפוררים את שאר עוגיות האוראו
  9. מפזרים לקבלת שכבה נוספת של עוגיות מפוררות מעל המלית בכל הכוסות
  10. מכניסים את הכוסות למקפיא למשך שעתיים ומגישים

בתיאבון וחג שמח

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *