נפטון והמתכונאית אריקה לוי מציעים מתכון נהדר עם ציפוי שניצל לשבועות ||| נתח שניצל חציל יהיה בטעם שונה אם יהיה מתובל בפאנקו או בציפוי ים תיכוני ||| גבינה עם ציפוי קלאסי של שומשום שיעטוף הגבינה יהיה בטעם שונה כשהוא מצפה תפוח אדמה או סלמון ||| סדרת הציפויים שך נפטון כוללת שישה טעמים וסגנונות: איטלקי, וינאי, פאנקו, מוזהבים, קלאסי עם שומשום וים תיכוני ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות)
- 400 גרם גבינה צהובה (גאודה, אמנטל, מוצרלה), חתוכה לאצבעות בעובי 2 ס"מ
- 1-2 כוסות ציפוי לשניצל נפטון
- 1/2 כוס קמח רגיל
- 2 ביצים XL
- 4 כפות חלב
לטיגון
- שמן קנולה
להגשה
- מה שאוהבים: ממרח פסטו, ממרח זעתר, ממרח זיתים, ממרח אריסה, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב צ'אטני ועוד
אופן הכנה
- בקערה, לטרוף את הביצים עם חלב
- בקערה נפרדת נשים את ציפוי השניצל
- בקערה שלישית נשים את הקמח
- הכנת שניצל הגבינה: לטבול אצבע גבינה בבלילת הביצה
- להעביר לציפוי השניצל. לצפות כל אצבע היטב ולוודא שהיא יבשה
- הערה: מי שמעוניין בציפוי עבה במיוחד, לטבול שוב כל אצבע בביצה ואז בציפוי לשניצל (בציפוי הכפול, אין צורך שוב בקמח)
- שימו את האצבעות המצופות במקרר לשעה, או במקפיא ל-20 דקות
- לחמם מחבת עם שמן בגובה 2-3 ס"מ
- לטגן את האצבעות הקרות להזהבה
הגשה
להגיש עם רטבים ו/או ממרחים שאוהבים
בתיאבון