מתכון לשבועות: מקלות שניצל גבינה בציפוי אהוב

נפטון והמתכונאית אריקה לוי מציעים מתכון נהדר עם ציפוי שניצל לשבועות ||| נתח שניצל חציל יהיה בטעם שונה אם יהיה מתובל בפאנקו או בציפוי ים תיכוני ||| גבינה עם ציפוי קלאסי של שומשום שיעטוף הגבינה יהיה בטעם שונה כשהוא מצפה תפוח אדמה או סלמון ||| סדרת הציפויים שך נפטון כוללת שישה טעמים וסגנונות: איטלקי, וינאי, פאנקו, מוזהבים, קלאסי עם שומשום וים תיכוני ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

אצבעות גבינה מצופות (צילום Freepik)

מצרכים (4 מנות)

  • 400 גרם גבינה צהובה (גאודה, אמנטל, מוצרלה), חתוכה לאצבעות בעובי 2 ס"מ
  • 1-2 כוסות ציפוי לשניצל נפטון
  • 1/2 כוס קמח רגיל
  • 2 ביצים XL
  • 4 כפות חלב

לטיגון

  • שמן קנולה

להגשה

  • מה שאוהבים: ממרח פסטו, ממרח זעתר, ממרח זיתים, ממרח אריסה, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב צ'אטני ועוד
נפטון עם סדרה חדשה של ציפויים לשניצל (צילום מיכאל כץ)

אופן הכנה

  1. בקערה, לטרוף את הביצים עם חלב
  2. בקערה נפרדת נשים את ציפוי השניצל
  3. בקערה שלישית נשים את הקמח
  4. הכנת שניצל הגבינה: לטבול אצבע גבינה בבלילת הביצה
  5. להעביר לציפוי השניצל. לצפות כל אצבע היטב ולוודא שהיא יבשה
  6. הערה: מי שמעוניין בציפוי עבה במיוחד, לטבול שוב כל אצבע בביצה ואז בציפוי לשניצל (בציפוי הכפול, אין צורך שוב בקמח)
  7. שימו את האצבעות המצופות במקרר לשעה, או במקפיא ל-20 דקות
  8. לחמם מחבת עם שמן בגובה 2-3 ס"מ
  9. לטגן את האצבעות הקרות להזהבה

הגשה

להגיש עם רטבים ו/או ממרחים שאוהבים

בתיאבון

כתיבת תגובה