חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קרפצ'יו קולורבי ועגבניות

כְּרוּב הַקֶּלַח או קוֹלְרַבִּי Kohlrabi הפעם חם וצלוי עם טוויסט ||| הגשה של 2 ירקות מרעננים ומזינים עם תוספת של גבינה הם מנה מרעננת לשלהי הקיץ ||| סלט שיפתיעה כל אורח כי הטעם משגע והעסיסיות משתלבת היטב עם הקולרבי הצלוי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עגבניות, פטה ותבלינים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לתוספת הטרייה

קולורבי חרב פיפיות
אופן הכנה
  1. מחממים תנור במצב גריל ל- 200 מעלות
  2. ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
  3. מסדרים את פרוסות הקולרבי בתבנית
  4. מזלפים שמן זית מעל פרוסות הקולרבי
  5. בוזקים סוכר, תימין, פלפל ומלח
  6. צולים בתנור 10 דקות עד שהקולרבי מזהיב
  7. מצננים לטמפרטורת חדר
  8. מסדרים את פרוסות הקולרבי הצלויות על צלחת הגשה ומעליהן מניחים את פרוסות העגבניות ועגבניות השרי
  9. מפזרים עלי בזיליקום וגבינת פטה
  10. יוצקים חומץ בלסמי ושמן זית, ובוזקים פלפל שחור ומלח ומגישים

בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *