כְּרוּב הַקֶּלַח או קוֹלְרַבִּי Kohlrabi הפעם חם וצלוי עם טוויסט ||| הגשה של 2 ירקות מרעננים ומזינים עם תוספת של גבינה הם מנה מרעננת לשלהי הקיץ ||| סלט שיפתיעה כל אורח כי הטעם משגע והעסיסיות משתלבת היטב עם הקולרבי הצלוי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
לתוספת הטרייה
- 4 עגבניות, פרוסות דק
- 250 גרם עגבניות שרי חצויות
- 10 עלי ריחן (בזיליקום)
- 100 גרם גבינת פטה מפוררת
- 3 כפות חומץ בלסמי
- 3 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מחממים תנור במצב גריל ל- 200 מעלות
- ומרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה
- מסדרים את פרוסות הקולרבי בתבנית
- מזלפים שמן זית מעל פרוסות הקולרבי
- בוזקים סוכר, תימין, פלפל ומלח
- צולים בתנור 10 דקות עד שהקולרבי מזהיב
- מצננים לטמפרטורת חדר
- מסדרים את פרוסות הקולרבי הצלויות על צלחת הגשה ומעליהן מניחים את פרוסות העגבניות ועגבניות השרי
- מפזרים עלי בזיליקום וגבינת פטה
- יוצקים חומץ בלסמי ושמן זית, ובוזקים פלפל שחור ומלח ומגישים
בתיאבון