חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: תוספת פטריות ותרד צלויים

אם אתם אוהבים לבשל אבל לא מתחשק לכם הפעם, מוצע ​המתכון מינימליסטי הזה ||| תוספת נהדרת לכל מנה עיקרית של חלבון – סלמון, טופו, עוף או אפילו ביצים ||| אפייה בחום גבוהה עד חצי שעה ומובטחת מנה עם המון אופי ||| מנה טבעונית שתתחבר לכל מנה וגם לאורז או אטריות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פטריות ותרד צלויים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

  • 1/2 ק"ג פטריות שאוהבים, קצוצות ופרוסות
  • 3 בצלי שאלוט קטנים, קלופים ופרוסים
  • 4 שיני שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית ועוד לפי צורך
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 200 גרם עלי בייבי תרד שטופים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 220 מעלות
  2. על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מערבבים יחד את פרוסות הפטריות, שאלוט, שום ו-2 כפות שמן זית
  3. מתבלים עם מלח ופלפל ומפזרים לשכבה אחידה
  4. צולים בתנור 15-20 דקות עד להזהבה של הפטריות
  5. מוסיפים תרד לתבנית, מערבבים עם הפטריות וצולים עד שהם נובלים כ- 5 דקות נוספות. הערה: יש להפוך אחרי 2-3 דקות ולטפטף מעט שמן זית אם התערובת נראית יבשה

הגשה

טועמים, ומתקנים תיבול. מגישים חם או בטמפרטורת החדר

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *