אם אתם אוהבים לבשל אבל לא מתחשק לכם הפעם, מוצע המתכון מינימליסטי הזה ||| תוספת נהדרת לכל מנה עיקרית של חלבון – סלמון, טופו, עוף או אפילו ביצים ||| אפייה בחום גבוהה עד חצי שעה ומובטחת מנה עם המון אופי ||| מנה טבעונית שתתחבר לכל מנה וגם לאורז או אטריות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות)
- 1/2 ק"ג פטריות שאוהבים, קצוצות ופרוסות
- 3 בצלי שאלוט קטנים, קלופים ופרוסים
- 4 שיני שום כתוש
- 2 כפות שמן זית ועוד לפי צורך
- מלח
- פלפל שחור
- 200 גרם עלי בייבי תרד שטופים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 220 מעלות
- על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מערבבים יחד את פרוסות הפטריות, שאלוט, שום ו-2 כפות שמן זית
- מתבלים עם מלח ופלפל ומפזרים לשכבה אחידה
- צולים בתנור 15-20 דקות עד להזהבה של הפטריות
- מוסיפים תרד לתבנית, מערבבים עם הפטריות וצולים עד שהם נובלים כ- 5 דקות נוספות. הערה: יש להפוך אחרי 2-3 דקות ולטפטף מעט שמן זית אם התערובת נראית יבשה
הגשה
טועמים, ומתקנים תיבול. מגישים חם או בטמפרטורת החדר
בתיאבון