חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כרוב אדום מבושל

כרוב אדום של בריאות עם שלל טעמים שישדרגו את המנה ||| מתכון שמקורו במטבח המרכז אירופאי אבל חביב על הטעם הישראלי ||| שילוב של תיבול ים תיכוני משדרג את הכרוב האדום והיין יעשה לכם גם פיצוצים בכיח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט כרוב אדום (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

  • 1 כרוב אדום חתוך לרצועות דקות
  • 2 כפות שמן זית עדין
  • 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 3 תפוח-עץ חתוכים לקוביות או מגורד גס בפומפיה
  • 3/4 כוס יין אדום מתוק
  • 3/4 כוס יין אדום יבש
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות ריבת תות שדה או ריבת שזיפים או ריבת דובדבנים
  • 1 כף סוכר חום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קורט קינמון
  • קורט ציפורן

אופן הכנה

  1. לטגן בסיר רחב את הבצל בשמן עד הזהבה
  2. להוסיף לסיר את הכרוב האדום ולהמשיך לאדות כ-15 דקות
  3. להוסיף את תפוחי העץ, יין, חומץ, סוכר חום והריבה שבחרתם
  4. לבשל כ-1.5 שעות
  5. בתום הבישול לתקן טעמים עם מלח ופלפל שחור, קינמון וציפורן
  6. לערבב ולהגיש בטמפרטורת החדר

הערה: אפשר לשמור בכלי סגור למספר ימים (זה יגמר מהר, אל דאגה)

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *