חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות חג המולד של זלצבורג Salzburger Lebkuchen

לכבוד חג המולד והחורף אין כמו עוגיות זנגוויל מחממות ||| לזלצבורגר לבקוכן Salzburger Lebkuchen קלות להכנה וטעימות ||| עוגיות שתוכלו להוסיף להן כל מה שאוהבים הן לטעם ולא פחות למראה החגיגי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לבקוכן לחג המולד (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (לתבנית אפייה)

לציפוי

  • שקדים קלופים
  • דובדבנים

אופן הכנה

  1. מועכים את האגוזים בעזרת המערוך
  2. מערבבים את כל המצרכים היבשים יחד על משטח העבודה או קרש חיתוך
  3. יוצרים שקע באמצע
  4. מוסיפים את הדבש והביצים
  5. לשים עד שנוצר בצק חלק
  6. מרדדים לעובי של כ-1 ס"מ
  7. מניחים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  8. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  9. מברישים את הבצק בביצה טרופה
  10. מכסים בשקדים ודובדבנים
  11. אופים בתנור במשך 30 דקות
  12. לאחר שהמאפה התקרר, חתכו לחתיכות בצורות שאוהבים או סתם לריבועים

בתיאבון Guten Appetit

עלו החודש

נושאים פופולריים

2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *