חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קרפצ׳יו סלק Carpaccio di barbabietola

קרפצ׳יו אדום הוא קלסיקה קרניבורית עליה כבר סיפרנו ||| הפעם קרפצ'יו אדום צמחוני ומלהיב ||| מנה אהובה לחובבי הצילום והאינסטגרם ||| קלה, צבעונית, פוטוגנית וטעימה לכולם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קרפצ'יו סלק (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

אופן הכנה

  1. יוצקים 3-4 ליטר מים לסיר, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה
  2. מוסיפים את הסלק השלם ומבשלים 35-40 דקות עד לריכוך (אפשר גם 20-25 דקות במיקרוגל)
  3. מעבירים את הסלק למי קרח או שוטפים היטב במי ברז קרים זורמים
  4. מקלפים את הסלק ביד ופורסים לרוחב, לטבעות דקות ככל שאפשר, באמצעות סכין או מנדולינה
  5. מסדרים את הפרוסות הדקות על צלחת הגשה
  6. קורעים ביד כל כדור מוצרלה ל-4 נתחים בגודל דומה ומסדרים מעל פרוסות הסלק
  7. בוזקים מעל לכול שמן זית
  8. מטפטפים כמה טיפות של חומץ בלסמי מצומצם
  9. זורים מעל מלח גס
  10. זורים מעל שברי אגוזים / שקדים / קשיו

שדרוג: אוהבי החריף מפזרים מעט פלפל צ׳ילי גרוס

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *